Rajaton
Vieraskirja

1 2 3 4 ... 128     Seuraava »

Jätä viesti


Leevi and the Leavings [29.03.2018]

Matkalla Pohjanmaalle tyttäreni harmittelee , kun teiltä ei oo kyseiseltä yhtyeeltä levytettyä levyä.
Viimeisin levy on matkalla jo soinut. Uusia levytyksiä odottaen.

Minna W
Maailman parasta musaa [13.01.2018]

Terve!

Kiitos hienosta Tuhansien laulujen maa-levystä! Itselleni nousi kaksi biisiä ylitse muiden. Romanssi on yksi maailman kauneimmista lauluista. Hieno sovitus ja Ahti Paunun laulu menee syvälle ihon alle. Uskomaton tekstin tulkinta. Toinen helmi on Albatrossi, jossa alun pelkistetty yhden sävelen tuntu on nerokas. Samoin Hannu Lepolan laulu on uskomatonta. Kuinka herkkään lauluun voi saadakkaan noin paljon erillaisia tunnetiloja, varsinkin siirtymä 2 säkeistön kapakasta toteamukseen että miksi en lähtenyt sun mukaan ja sen jälkeinen herkästi jatkuva kertosäkeistö. Ei lopu ihmettely minulla ikinään, että millä tasolla Rajaton tekee taidetta. Ja sen olen aina sanonut, että paljon olen eri keikoilla ollut, mutta syvin elämys löytyy aina teidän konsertista. Samalle tunnetasolle ovat päässeet vain Loiri ja Vesterinen yhtyeineen. Kiitos ja kumarrus!

Roope Suoperä
[01.01.2018]

Hei!
Esiinnyttekö muissa kokoonpanoissa tai sooloillen sapattivapaanne aikana? Syksyyn on niin pitkä aika..
Kiitos viime vuoden ihanista konserteista!

Kati
Kysymys [22.12.2017]

Moikka tällä on Sofia Elfving ja pidän teidän musiikista
Mistä joulun neijet niminen biisi kertoo ?😊👍

Sofia Elfving

Moi Sofia! Mukava kuulla, että tykkäät musiikistamme! 😊

”Joulun neiet” on sävelletty Eino Leinon upeaan, monimerkityksiseen runoon, jonka jokainen kuulija voi varmasti ymmärtää omalla tavallaan. Olisi mielenkiintoista kuulla, mistä se sinun mielestäsi kertoo. 😉

Hyvää ja rauhallista joulua!

T: Rajaton

Kiitokset [22.12.2017]

Hei! Olin eilen ensimmäistä kertaa katsomassa teitä Tampere-talossa ja haluaisin esittää kiitokset hienosta musiikkielämyksestä. Koko konsertti oli alusta loppuun aivan mieletön! Olette kyllä todella taitavia esiintyjiä. Äidilläni on se teidän punakantinen joululevynne ja muistan joskus yläasteikäisenä kuunnelleeni sitä ja olen jp niistä ajoista lähtien pitänyt teistä. Odotan jo innolla seuraavan vuoden joulukiertuetta (toivottavasti tulossa?), jotta pääsen taas näkemään teitä livenä. Kiitos ja hyvää joulunaikaa teille kaikille!

Johanna L.
Kiitos upeasta musiikista [20.12.2017]

Kiitos taas mahtavista musiikkielämyksistä: olette niin äärettömän taitavia laulajia. Mikään ei ole parempaa kuin pimeänä vuodenaikana käpertyä saalin alle ja kuunnella teidän musiikkia. On paras keino rentoutua! Tosi paljon saa voimaa myös Taas se laulaa- kappaleesta, kyllä antaa energiaa! Kiiitos, olette huippuja!

Minttu
KIITOS [16.12.2017]

Kiitos jälleen kerran Rajaton upeasta joulukonsertista! Ette petä koskaan!💖

Jonna
Kiitos on rajaton! [16.12.2017]

Hei!

Tulin mieheni kanssa juuri joulukonsertistanne Finlandia-talosta. Kyllä oli taas upeaa! Ootte niin taitavia! Mielestäni olette paras a cappella-ryhmä koko maailmassa!!

Harmi, kun Virpi lähtee pois. Kiitos hänelle ja toivomme hänelle hyvää jatkoa ja onnea tulevaan! Teille kaikille ihanaa Joulun aikaa ja onnekasta Uutta Vuotta 2018 sekä Rajaton Kiitos tästä vuodesta! Toivottavasti nähdään taas ensi vuonna!

Ystävänne Tarja ja Heikki Helsingistä
Rajaton kiitos ! [16.12.2017]

Hei Essi, Virpi, Soila, Jussi, Hannu ja Ahti!
Olimme juuri joulukonsertissanne Finlandia-talossa. Kyllä oli taas upeaa!
Harmi, kun Virpi lähtee pois. 😢 Toivomme, että näemme häntä vielä jossain.
Kiitos Virpille, hyvää jatkoa ja onnea tulevaan! ❤️ Kiitos teille muillekin!
Tervetuloa Aili mukaan! Toivottavasti ensi vuonna taas tavataan, Essi, Soila, Aili, Jussi, Hannu ja Ahti! Hyvää ja ihanaa Joulun aikaa! 🌲

Toivoo
[09.12.2017]

Kiitos upeasta joulukonsertista Landessatz 09.12.2018.
Saksasta vierailulla ja Kühlturm siellä ja myös täällä useampaan Otterseen.

Eva
Kirkkokonsertti vähäosaisille [08.12.2017]

Hei? Minulla on ollut jo pitkään haaveena päästä kuulemaan yhtyeenne joulukonserttia livenä. Valitettavasti elämäntilanteeni on sellainen, ettei minulla ole mitään mahdollisuuksia maksaa 50€ lipusta.. Siksi esitänkin, että järjestäisitte joskus Tampereella kirkkokonsertin, johon olisi vapaa pääsy, ja/tai vapaaehtoinen maksu ohjelmasta. Se olisi hieno joululahja.

Juhani Kari
Upea konsertti [29.11.2017]

Kiitos upeasta konsertista 29.11.2017 Hyvinkään kirkossa. Kerrankin oli mahdollisuus kuulla
yhtyettä livenä, levyiltä kuultuna musiikki ei ole koskaan sitä "oikeaa".

Tuija Ronimus
Kiitos! [29.11.2017]

Kiitos konsertistanne 29.11. Hyvinkäällä!
Pahoittelen, että vieraina oli melko monta huonosti käyttäytyvää. Osa heistä kuvitteli joutuneensa pakosta konserttiinne ja voivansa tulle sinne humalassa.Hyvin te kuitenki klaarasitte ja onneksi kuitenkin suurin osa käyttäytyi asiallisesti. Hyvää loppukeikkakautta.

Kim Forsström
Merci pour le Concert des 20 ans [07.11.2017]

Thank you for this wonderful concert you gave for the 20th year of your group.
We came from France just for this Concert, and we enjoyed it very much. Until then we had only videos on You Tube to know you and we regret that your group is not so well known in France as it deserves.
Our best wishes for 20 more years together with even more success.

Xavier and Patrick
Rajaton Joulu 22.12.2017 [05.11.2017]

Hei,

olen tulossa virittäytymään joulun tunnelmaan joulukiertueenne päättävään konserttiin Helsinkiin Johanneksen kirkkoon 22.12.2017. Kiitollisena kaikista hienoista elämyksistä, joita olette vuosien varrella minulle tarjonneet, on vielä yksi laulu kuulematta livenä. Kaikista koskettavista joululaulusovituksistanne ehdoton suosikkini on Jeesuksen seimellä, joka kiteyttää joulun tarinan ja sanoman. Vailla vertaistaan olevaa melodiaa kuunnellessani olen aina kuvitellut, miten kauniisti se soisi kirkossa. Ehkä tänä vuonna?

Kaikkea hyvää varmasti monin tavoin merkitykselliseen joulukiertueeseenne toivoen,
tapaamisiin Johanneksen kirkossa!
ystävällisesti Katariina

Katariina
Thank you for "Taking a Chance on Halifax" [30.10.2017]

Thank you for giving us one of the most amazing and wonderful afternoons in a very long time!
Rojaton is truly a treasure.
All the best to you.

Frank & Anita
Intermission in Halifax Right Now! :) [29.10.2017]

My best friend and I are just sitting in the auditorium of the Rebecca Cohen at intermission, taking a break from singing along to every single ABBA song you've beautifully performed far - we are having a *fantastic* time this afternoon, thank you for the wonderful show, and for travelling here from Finland again - you are encouraging me to visit Finland myself now :) Looking forward to the rest of your show :) Heidi and Jennifer p.s. We love the black and gold outfits too :D

Heidi and Jennifer
Thank you for the music [28.10.2017]

Thank you for the stunning evening in Halifax. The third time I've had the privilege of hearing and seeing Rajaton in concert and, amazingly, you were even more perfect. Ahti's solo on the beautiful and poignant "When All is Said and Done" is breathtaking. A triumph!

Roy
Aili Ikonen Rajaton-lauluyhtyeeseen? [24.10.2017]

Hei, luin juuri Aili Ikosen sivuilta, että hänestä tulee teidän uusi laulaja ensi vuonna. Kertokaa tästä lisää? Tuleeko hän jonkun tilalle?

Kari Valtainen

Moi Kari!

Kyllä, yhtyeessä tapahtuu ensi vuonna ensimmäinen miehistönvaihdos sitten vuoden 1999. Virpi lopettaa uransa Rajattomassa tämän vuoden joulukiertueeseen, jonka jälkeen vietämme yhdeksän kuukauden sapattivapaan ja jatkamme ensi syksynä töitä Ailin kanssa. Yksi aikakausi päättyy ja uusi alkaa!

T: Rajaton

Ottawa Concert! [08.10.2017]

We thoroughly enjoyed your skill and great energy! Thank you SO VERY much!

Mc Gregor
Mikä kappale? [22.09.2017]

Olin joulukonsertissanne Helsingissä muutamia vuosia sitten ja esititte aivan ihanan kappaleen. Muistaakseni se oli irlantilaiseen kansanlauluun tehty sovitus. En muista kappaleen nimeä, mutta se teki minuun vaikutuksen. Mikähän se mahtoi olla? Toivoisin kuulevani sen vielä joskus uudelleen konsertissa tai levytettynä. Jälleen odotan malttamattomana joulukonserttianne.

Mari Tiainen

Moi Mari!

Irlantilaista joululaulua ei tule heti mieleen, mutta englantilaisesta Christmas Carol -perinteestä olemme vuosien mittaan esittäneet ainakin kolmea eri laulua. Wexford Carol ja Cherry Tree Carol eivät vakiinnuttaneet paikkaansa jouluohjelmistossamme ja jäivät kuriositeeteiksi. Hark! the Herald Angels Sing -kappaletta sen sijaan on laulettu useammallakin joulukiertueella, ja se löytyy myös Jouluyö-albumiltamme.

T: Rajaton

Lohjalla kaipaillaan [14.09.2017]

Laurentius-sali on ollut mittavassa remontissa ja nyt miltei täysin uudistettuna Rajatonta kaipaillaan esiintymään upeaan saliimme.

Marko T
Lemin musiikkijuhlat 29.07.2017 [30.07.2017]

Mahtava konsertti tänään Lemillä!

Kaksi muusikkoa Frankfurt am Mainista lähettää sellaisia terveisiä, että ei todellakaan olla pitkään aikaan oltu konsertissa, joka olisi ollut noin inspiroiva ja mieleen painuva, kuin teidän konsertti tänään!
Ehkä nähdään Freiburgissa syyskuussa :-)

Kiitos ihanasta iltapäivästä!

Susanne ja Anni
Melsungen Kultursommer 2017 [19.06.2017]

Thank you for this very very great evening, we've been so touched by your Songs, and whenever you'll sing in our region, we'll be there. As the french says: extraordinaire, extra extra please continue 🎶

Elke Metz
Melsungen [19.06.2017]

Many thanks for this amazing performance today in Melsungen! It was a pleasure to listen to you and we were so touched by your music...fantastic!
All best wishes, I hope, I can here you soon again
Jörg

Jörg Metz

1 2 3 4 ... 128     Seuraava »