Rajaton


 Vieraskirja

1 2 3 4 ... 127     Seuraava »

Jätä viesti


Melsungen Kultursommer 2017 [19.06.2017]

Thank you for this very very great evening, we've been so touched by your Songs, and whenever you'll sing in our region, we'll be there. As the french says: extraordinaire, extra extra please continue 🎶

Elke Metz
Melsungen [19.06.2017]

Many thanks for this amazing performance today in Melsungen! It was a pleasure to listen to you and we were so touched by your music...fantastic!
All best wishes, I hope, I can here you soon again
Jörg

Jörg Metz
LOVE SALAISUUS album so much!!! [16.05.2017]

I was at the front row when You held concert in JAPAN at Hyogo Prefecture in 2015. I can't forget the beautiful voices you gave us and I felt how you were nervous for us. I can easily imagine how difficult you memorize Japanese lyrics of TOTORO'S song. I won't forget the performance of You guys till the end of my life !! It was just astonishing. Please come to JAPAN soon and give us happiness by your beautiful music.

By the way, the "SALAISUUS" album is unbelievable for me because the quality of music is out of my world. Our image of you is Butterfly and Dobbin's Flowery Vale in Japan. It is no doubt the two piece is world treasure. But the music of SALAISUUS is different of the image of your music. Every song has more depth and gentle wind. I can listen the songs again and again and again. I wish I can discribe it in Japanese. Your voice of the album pierce my heart directly. Just amazing album.

I just can't believe how human can make these touching music in SALAISUUS. Thanks you RAJATON. This album is special and give courage to me when I listen in the morning to work. THANK YOU RAJATON !!

moto
Euroviisuihin [06.05.2017]

Katselen tässä jotain viisumaratonia ja alkoi jo etukäteen ärsyttämään finaalissa se soittimien osalta taustanauhojen pakollinen käyttö. Tuli sitten mieleen että koska ihmisäänet on taas pakko tuottaa livenä, voisi Suomi lähettää sinne a cappella-yhtyeen. Täysin puhdas live-esitys! Esiintyjien maximimäärä lavalla on kuusi, joten Rajaton olisi täydellinen vaihtoehto. Nyt ei muuta kuin säveltämään tai etsiskelemään jotain uutta hyvää biisiä joka taipuu rajattomaksi.

Tämä olisi täydellinen keskisormennäyttö sille ylituotetulle tasapaksuole hutulle jota siellä pääosin on. Tämä olisi siellä nykypäivänä mullistavaa, vähän niinkuin Lordi aikoinaan mutta eri vinkkelistä tai kehän eri laidalta.

Pliis, yrittäjää sinne. Ihan sama mikä sijoitus olisi. Tai no kyllähän te menisitte finaaliin heittämällä...

Epätoivoinen jannu
Bohemian Rapsody kerran vielä [23.04.2017]

Esititte kerran TV:ssa Bohemian Rapsodyn ja se oli todella mahtava kokemus! Kiitos siitä!:D Kun vielä kuulisi sen Teidän esittämänänne joutaisi pois ;) Kerran vielä TV:hen, koska minulla ei ole mahdollisuutta tulla konserttiin, ikävä kyllä...

Live on aina live mutta kun ei pääse niin ei... :(

Harri
Maalaus sanoituksen takana? [06.01.2017]

Kyse on tietysti Kuninkaat kulkevat katsokaa -kappaleesta. Olen varma, että joskus jossain olen nähnyt maalauksen, jossa norsut ja kamelit on ahtaassa talossa yhdessä pyhän perheen kanssa. Mutta missä tuo maalaus on ja kuka maalauksen on tehnyt (sanoitushan on Marjatta Levannon, eikö niin)?

Tätä jo pari vuotta muistellut Marja
Pieni vesikirppunen ohjelmistoon! [06.01.2017]

Hei te kaikki rajattomat,
Kiitos Porvoon konsertista ja hyvää alkanutta uutta vuotta!
Minulla on huoli, tavoittaakohjan tämä toive varmasti jonkun teistä ja olenkohan myöhässä toiveeni kanssa. Porvoossa konsertin lomassa kerroitte, että vuonna 2017 ilmestyy uusi levy, jolle voi toivoa jotain suomalaista kappaletta. Toivomuspaikankin kerroitte, vaan eipä jäänyt mieleen, enkä ole sitä kohdetta löytänyt. Minun toiveeni on KIPPARIKVARTETIN PIENI VESIKIRPPUNEN. Radiossa esitettävä taltiointi on aivan mahtavasti esitetty ja ymmärtääkseni ei studio vaan live-esityksessä äänitetty.
Olette taitavia, osaavia, rohkeita ja huumorintajuisia, niinpä uskon että toteutatte tämän toiveen.

Lea Irma Emilia
Kiitos ihanasta musiikista [27.12.2016]

Ostin itselleni joululahjaksi Rajaton Jouluyö-cd:n ja olin aivan myyty: todella upeita kappaleita, niin taitavia stemmoja ja mahtavaa harmoniaa. Minusta tuli fani kertaheitolla ja levy piti ostaa sukulaisillekin. Levyn kuunteleminen on suuri nautinto ja ihan kylmät väreet tulee, kun kappaleita kuuntelee. Tuo Kuninkaat kulkevat,katsokaa on todella upea kappale ja niin hienosti laulettu. Toki myös muutkin kappaleet. Kiitos ihanasta musiikkielämyksestä!

Leena
jouluni [18.12.2016]

Taas sain kokea joulun tunnelman teidän ihanassa konsertissanne
Ilo,laulamisen riemu,loistavat sovitukset ja 100%läsnäolo tulee suoraa kuulijan sydämeen.hyvää joulua teille jokaiselle

Liisa Säyrä
Kiitos! [15.12.2016]

Iso kiitos eilisestä Porvoon taidetehtaan konsertista! Olen fiiliksissä vieläkin! Onko konsertissa esitetyt kappaleet kuultavissa jollain levyllä? Erityisesti jäin miettimään kappaletta, jossa tyttö kyseli pukilta piiaksi pääsyä, sekä joku kappale, jonka Jussi Chydenius lauloi; nimi jäi unholaan. En vielä löytänyt listaa esitetyistä kappaleista täältä sivuilta enkä Facebookista. Olenkohan liian hätäinen... heh. Kiitos kuitenkin upeasta konsertista! Olette huikeita!

Tiina Kuusankoskelta

Moi Tiina!

Kysymäsi laulut ovat Kirje Joulupukille sekä Hiljainen jouluyö, ja ne molemmat löytyvät Jouluyö-levyltämme.

T: Rajaton

Osanottoni [15.12.2016]

Ahti Paunulle vilpittömät osanottoni tätisi Päivi Paunun poismenon johdosta. Upea Taiteilija on poissa. Hän jätti jäljen, jota ei pois pyyhitä. Kiitos.

P. J. Karjalainen
Uuden levyn jälleenmyyjä [15.12.2016]

Moikka, mistä voi ostaa uutta levyä Helsingissä, nettikaupasta en enää ehdi sillä lahja tulisi antaa ko ensi viikon alussa?

Jonna
mistä levyä löytyy? [10.12.2016]

Mistä uutta levyä saa ostaa? Ei ole noussut listoille lainkaan eikä paikkakunnan markeista löydy.

raimo

Moi Raimo!

Mikäli kotipaikkakuntasi kauppiaat eivät ole tilanneet Salaisuus-albumiamme valikoimiinsa, niin ainahan voit antaa asiakaspalautetta ja vinkata, että Sony Music Finland on julkaissut tällaisen hienon levyn. ;-) Joka tapauksessa kaikkia levyjämme voi ostaa näiden kotisivujen nettikaupasta kotiin kannettuna ja halutessaan myös nimmareilla varustettuna.

T: Rajaton

Pettymys [06.12.2016]

Olin juuri Hkissa teidän joulukonsertissa ja se oli iso pettymys!! Keskinkertaisia laulajia, jotka tekivät selkeitä virheitä. He vaikuttivat kyllästyneiltä ja poissaolevilta, onko vettä ihan pakko käydä juomassa, kun yksi puhuu? Syyrian lapsilla tunteisiin vetoaminen ja heti sen jälkeen oman levyn kaupittelu oli kornia. Haluaisin joulukonsertissa kuulla joululauluja ja saada sen tunnelmaa, se jäi puuttumaan. Vähän joululauluja ja jatkuvaa mainostamista; osta levy, tykkää fbssa, mutta ei mitään oikeaa sanottavaa. Harjoitelkaa oikeaa läsnäoloa, kiitos.

Kerttu
Joulua ihanaa [01.12.2016]

Kiitos ihanasta konsertista Kuopiossa eilen! Mahtavaa olisi joskus kuulla myös vanha joululaulu "We three kings" teidän sovituksenanne :)

Mimma
Abbaa [27.11.2016]

Hei! Teettehän jatkossa vielä myös Abba-konsertteja? Erityisesti Jyväskylään kaivattaisiin :)

Emmi
Kuu hohtaa [23.11.2016]

2.12. Oulussa. Nöyrin toivomukseni olisi kuulla " Kuu hohtaa". Kauneimpia joululauluja ikinä. t. Matti Päkkilä


Kiitos musiikista Joulukadun avajaisissa 20.11 [23.11.2016]

Olin Joulukadún avajaisissa viime sunnuntaina Aleksanterin patsaan alla hyytävässä sateessa, kuten moni muukin Äiti, Isä, Vaari tai Mummi lastenlasten kanssa! Yhtäkkiä huomasin vieressä kököttävän kanssasiskon ja lauloimme yhdessä villapipot silmillä sydämemme kyllyydestä: JOULUKUUSI HOHTAA
TUTTU VALO TUO, SYDÄMEMME JOHTAA SEIMENLAPSEN LUO.....
Kiitos Rajaton Joulukadun avajaisten musiikkielämyksestä, toitte JOULUN!!!!!!!!

Kiitos, kiitos, kiitos [15.11.2016]

Millä sanoilla voisin kyllin kiittää teitä taas kerran koskettavasta musiikista tällä kertaa Salaisuus-levyllä....
Muuttolintu, Viaton, Olen unohtanut kaiken.... Niin monta laulua, jotka saavat kyyneleet silmiin.. En osaa sanoa muuta kuin KIITOS

Laura
Hieno salaisuus [13.11.2016]

Viisaat lapseni tiesivät, mitä isänpäivälahjapakettiin laitetaan. Salaisuus aukeaa. Kiitos jälleen kerran hienosta levystä!

Sakari Männikkö
Mahtuuko Joensuu ensi vuoden kiertueohjelmaan? [04.11.2016]

Teitä kaivataan Joensuussa! Olisi hienoa, jos saisimme nähdä ja kuulla teitä taas täälläkin.

Kestofani
2.12.2016 Oulu [28.10.2016]

Hei,
Tulemme äidin kanssa konserttiin. Laulattehan Tontun :). Se on äidin lempijoululaulu.

Katja
Tampereelle [26.10.2016]

HEI, tulkaa konsertoimaan Tampereelle, muissakinmerkeissä kuin jouluisissa!!!

Joulukiertue [09.10.2016]

Moi!
Tulin kurkkaamaan sivustoltanne, oletteko jälleen joulukiertueella tänä vuonna. Harmikseni huomasin, että teette kyllä kiertueen, mutta tällä kertaa ette konsertoi Joensuussa. Lähimmät konserttipaikat ovat melko kaukana, mjtta katsotaan jos jotenkin pääsisi teitä kuitenkin kuuntelemaan. :)

Joulukonsertista viime vuonna suunnattomasti tykännyt
Great Show [07.10.2016]

Hei hei!! My husband and I had such an amazing date night at your show in Toronto last night. Kiitos!!

Ahoys

1 2 3 4 ... 127     Seuraava »