Rajaton


 Vieraskirja

1 2 3 4 ... 127     Seuraava »

Jätä viesti


Maalaus sanoituksen takana? [06.01.2017]

Kyse on tietysti Kuninkaat kulkevat katsokaa -kappaleesta. Olen varma, että joskus jossain olen nähnyt maalauksen, jossa norsut ja kamelit on ahtaassa talossa yhdessä pyhän perheen kanssa. Mutta missä tuo maalaus on ja kuka maalauksen on tehnyt (sanoitushan on Marjatta Levannon, eikö niin)?

Tätä jo pari vuotta muistellut Marja
Pieni vesikirppunen ohjelmistoon! [06.01.2017]

Hei te kaikki rajattomat,
Kiitos Porvoon konsertista ja hyvää alkanutta uutta vuotta!
Minulla on huoli, tavoittaakohjan tämä toive varmasti jonkun teistä ja olenkohan myöhässä toiveeni kanssa. Porvoossa konsertin lomassa kerroitte, että vuonna 2017 ilmestyy uusi levy, jolle voi toivoa jotain suomalaista kappaletta. Toivomuspaikankin kerroitte, vaan eipä jäänyt mieleen, enkä ole sitä kohdetta löytänyt. Minun toiveeni on KIPPARIKVARTETIN PIENI VESIKIRPPUNEN. Radiossa esitettävä taltiointi on aivan mahtavasti esitetty ja ymmärtääkseni ei studio vaan live-esityksessä äänitetty.
Olette taitavia, osaavia, rohkeita ja huumorintajuisia, niinpä uskon että toteutatte tämän toiveen.

Lea Irma Emilia
Kiitos ihanasta musiikista [27.12.2016]

Ostin itselleni joululahjaksi Rajaton Jouluyö-cd:n ja olin aivan myyty: todella upeita kappaleita, niin taitavia stemmoja ja mahtavaa harmoniaa. Minusta tuli fani kertaheitolla ja levy piti ostaa sukulaisillekin. Levyn kuunteleminen on suuri nautinto ja ihan kylmät väreet tulee, kun kappaleita kuuntelee. Tuo Kuninkaat kulkevat,katsokaa on todella upea kappale ja niin hienosti laulettu. Toki myös muutkin kappaleet. Kiitos ihanasta musiikkielämyksestä!

Leena
jouluni [18.12.2016]

Taas sain kokea joulun tunnelman teidän ihanassa konsertissanne
Ilo,laulamisen riemu,loistavat sovitukset ja 100%läsnäolo tulee suoraa kuulijan sydämeen.hyvää joulua teille jokaiselle

Liisa Säyrä
Kiitos! [15.12.2016]

Iso kiitos eilisestä Porvoon taidetehtaan konsertista! Olen fiiliksissä vieläkin! Onko konsertissa esitetyt kappaleet kuultavissa jollain levyllä? Erityisesti jäin miettimään kappaletta, jossa tyttö kyseli pukilta piiaksi pääsyä, sekä joku kappale, jonka Jussi Chydenius lauloi; nimi jäi unholaan. En vielä löytänyt listaa esitetyistä kappaleista täältä sivuilta enkä Facebookista. Olenkohan liian hätäinen... heh. Kiitos kuitenkin upeasta konsertista! Olette huikeita!

Tiina Kuusankoskelta

Moi Tiina!

Kysymäsi laulut ovat Kirje Joulupukille sekä Hiljainen jouluyö, ja ne molemmat löytyvät Jouluyö-levyltämme.

T: Rajaton

Osanottoni [15.12.2016]

Ahti Paunulle vilpittömät osanottoni tätisi Päivi Paunun poismenon johdosta. Upea Taiteilija on poissa. Hän jätti jäljen, jota ei pois pyyhitä. Kiitos.

P. J. Karjalainen
Uuden levyn jälleenmyyjä [15.12.2016]

Moikka, mistä voi ostaa uutta levyä Helsingissä, nettikaupasta en enää ehdi sillä lahja tulisi antaa ko ensi viikon alussa?

Jonna
mistä levyä löytyy? [10.12.2016]

Mistä uutta levyä saa ostaa? Ei ole noussut listoille lainkaan eikä paikkakunnan markeista löydy.

raimo

Moi Raimo!

Mikäli kotipaikkakuntasi kauppiaat eivät ole tilanneet Salaisuus-albumiamme valikoimiinsa, niin ainahan voit antaa asiakaspalautetta ja vinkata, että Sony Music Finland on julkaissut tällaisen hienon levyn. ;-) Joka tapauksessa kaikkia levyjämme voi ostaa näiden kotisivujen nettikaupasta kotiin kannettuna ja halutessaan myös nimmareilla varustettuna.

T: Rajaton

Pettymys [06.12.2016]

Olin juuri Hkissa teidän joulukonsertissa ja se oli iso pettymys!! Keskinkertaisia laulajia, jotka tekivät selkeitä virheitä. He vaikuttivat kyllästyneiltä ja poissaolevilta, onko vettä ihan pakko käydä juomassa, kun yksi puhuu? Syyrian lapsilla tunteisiin vetoaminen ja heti sen jälkeen oman levyn kaupittelu oli kornia. Haluaisin joulukonsertissa kuulla joululauluja ja saada sen tunnelmaa, se jäi puuttumaan. Vähän joululauluja ja jatkuvaa mainostamista; osta levy, tykkää fbssa, mutta ei mitään oikeaa sanottavaa. Harjoitelkaa oikeaa läsnäoloa, kiitos.

Kerttu
Joulua ihanaa [01.12.2016]

Kiitos ihanasta konsertista Kuopiossa eilen! Mahtavaa olisi joskus kuulla myös vanha joululaulu "We three kings" teidän sovituksenanne :)

Mimma
Abbaa [27.11.2016]

Hei! Teettehän jatkossa vielä myös Abba-konsertteja? Erityisesti Jyväskylään kaivattaisiin :)

Emmi
Kuu hohtaa [23.11.2016]

2.12. Oulussa. Nöyrin toivomukseni olisi kuulla " Kuu hohtaa". Kauneimpia joululauluja ikinä. t. Matti Päkkilä


Kiitos musiikista Joulukadun avajaisissa 20.11 [23.11.2016]

Olin Joulukadún avajaisissa viime sunnuntaina Aleksanterin patsaan alla hyytävässä sateessa, kuten moni muukin Äiti, Isä, Vaari tai Mummi lastenlasten kanssa! Yhtäkkiä huomasin vieressä kököttävän kanssasiskon ja lauloimme yhdessä villapipot silmillä sydämemme kyllyydestä: JOULUKUUSI HOHTAA
TUTTU VALO TUO, SYDÄMEMME JOHTAA SEIMENLAPSEN LUO.....
Kiitos Rajaton Joulukadun avajaisten musiikkielämyksestä, toitte JOULUN!!!!!!!!

Kiitos, kiitos, kiitos [15.11.2016]

Millä sanoilla voisin kyllin kiittää teitä taas kerran koskettavasta musiikista tällä kertaa Salaisuus-levyllä....
Muuttolintu, Viaton, Olen unohtanut kaiken.... Niin monta laulua, jotka saavat kyyneleet silmiin.. En osaa sanoa muuta kuin KIITOS

Laura
Hieno salaisuus [13.11.2016]

Viisaat lapseni tiesivät, mitä isänpäivälahjapakettiin laitetaan. Salaisuus aukeaa. Kiitos jälleen kerran hienosta levystä!

Sakari Männikkö
Mahtuuko Joensuu ensi vuoden kiertueohjelmaan? [04.11.2016]

Teitä kaivataan Joensuussa! Olisi hienoa, jos saisimme nähdä ja kuulla teitä taas täälläkin.

Kestofani
2.12.2016 Oulu [28.10.2016]

Hei,
Tulemme äidin kanssa konserttiin. Laulattehan Tontun :). Se on äidin lempijoululaulu.

Katja
Tampereelle [26.10.2016]

HEI, tulkaa konsertoimaan Tampereelle, muissakinmerkeissä kuin jouluisissa!!!

Joulukiertue [09.10.2016]

Moi!
Tulin kurkkaamaan sivustoltanne, oletteko jälleen joulukiertueella tänä vuonna. Harmikseni huomasin, että teette kyllä kiertueen, mutta tällä kertaa ette konsertoi Joensuussa. Lähimmät konserttipaikat ovat melko kaukana, mjtta katsotaan jos jotenkin pääsisi teitä kuitenkin kuuntelemaan. :)

Joulukonsertista viime vuonna suunnattomasti tykännyt
Great Show [07.10.2016]

Hei hei!! My husband and I had such an amazing date night at your show in Toronto last night. Kiitos!!

Ahoys
[06.10.2016]

Such a super show this afternoon in Toronto with the TSO! Thanks for a wonderful and active afternoon! Hope to see you again in Toronto.

Anne Munro
angela.schueler@web.de [04.10.2016]

Liebe Rajaton,
vielen Dank nochmal für den wunderbaren Abend beim Acapella-Festival in am 30.9.2016 in Prag und vor allem die netten persönlichen Minuten danach.
Die Anreise aus Deutschland hat sich wirklich gelohnt und ich bin sehr glücklich, euch persönlich kennengelernt zu haben.
Ich wünsche euch weiterhin immer eine gute Stimme, begeistertes Publikum und viel Freude mit eurer Musik.
Alles Liebe von Angela

Love Rajaton,
many thanks for the wonderful evening at Acapella Festival on 30/09/2016 in Prague and especially the nice personal minutes thereafter.
The journey from Germany has really paid off and I am very happy to have met you personally.
I wish you still always a good voice, enthusiastic audience and a lot of fun with your music.
Love from Angela

Rakkaus Rajaton,
kiitokset ihanasta illalla Acapella Festival 30/09/2016 Prahassa ja varsinkin mukava henkilökohtainen minuuttia sen jälkeen.
Matka Saksa on todella maksettu pois ja olen erittäin iloinen tavannut henkilökohtaisesti.
Toivotan teille vielä aina hyvä ääni, innostunut yleisö ja paljon hauskaa musiikkia.
Love Angela

Angela
Thank you [01.10.2016]

Thank you for an amazing concert in Prague which was held yesterday. I have been your fan for quite a long time, but this was the first time I had that pleasure to listen to your wonderful music in the Czech republic. It was such a great time yesterday, I was feeling music with all my cells. I simply love you an I hope, I will see you and hear you soon. I wish you many great days with music.

Katerina
Australia [25.09.2016]

Is there a chance you guys might come to Australia again as we would really love to see you perform again!!

Tim Sweetten
SPR-konsertti Turussa 23.9.2016 [23.09.2016]

Kiitos upeasta, taidokkaasta ja tunteita koskettavasta konsertista Mikaelinkirkossa! Te olette kyllä niin omaa luokkaanne - tasonne on aivan hengästyttävä. Uutta levyä ja joulukonserttia odotellessa.

Eva Ingman

1 2 3 4 ... 127     Seuraava »