Rajaton
Uutiset

05.11.2016: "Salaisuus" julkaistu!

Lauluyhtye Rajaton on julkaissut uuden albumin Salaisuus 4. marraskuuta. Uutta suomenkielistä musiikkia sisältävä albumi on yhtyeen viidestoista. Rajattoman albumit ovat myyneet maailmanlaajuisesti yli 400 000 kappaletta, ja Suomessa yhtye on saanut yhden tuplaplatina-, kaksi platina- ja kahdeksan kultalevyä.

Rajaton viettää ensi vuonna 20-vuotisjuhlaansa, jota kohti yhtye suuntaa uuden albumin ja perinteisen joulukiertueen voimin. Yhtyeen jäsenet kertovat uudesta levystä näin:

”Olemme erittäin innoissamme Salaisuus-albumimme julkaisusta. Levyä on työstetty koko vuosi, ja vihdoin saamme jakaa sen muiden kanssa. Levy sisältää uutta suomenkielistä musiikkia, jota ovat meille tehneet eturivin suomalaiset ja ulkomaiset laulunkirjoittajat. Kaikki sovitukset ovat yhtyeen jäsenten käsialaa, ja myös tuotimme levyn itse – yhdessä pitkäaikaisen äänimiehemme Ilkka Herkmanin kanssa."

"Tavoitteenamme oli löytää uutta kulmaa tekemiseemme niin, että kuulostamme silti Rajattomalta, ja mielestämme olemme siinä onnistuneet. Rajaton täyttää ensi vuonna 20 vuotta, ja olemme erittäin ylpeitä saadessamme suunnata kohti juhlavuottamme tämän levyn siivittämänä.”

Salaisuus-albumi sisältää seuraavat upouudet laulut:

1. Me tiedämme sen
2. Muuttolintu
3. Salaisuus
4. Taas se laulaa
5. Elossa
6. Olen unohtanut kaiken
7. Tuulta päin
8. Lokakuu
9. Kavala
10. Matkalla
11. Viaton