Essi Wuorela

| Sopraano

Image

Niin pitkälle kuin muistan, olen aina
laulanut. Lauluopintoni aloitin Sibelius-lukiolaisena Helsingin konservatoriossa ja siirryin klassisen laulun parista Pop&Jazz Konservatorioon, josta valmistuin musiikinopettajaksi 1999.

Lauloin pikku koululaisena kuorossa, mutta lukion Kamarikuorossa, ihastuin moniäänisen laulun kauneuteen ja maagisuuteen. Solistina oleminen on ollut luonnollista ja tunnen olevani siinä vahvuusalueellani, vaikka olenkin vannoutunut yhtyelaulaja. Nautin musiikin tekemisestä yhteistyössä ja toivon olevani osa kokonaisuutta, joka on enemmän, kuin osiensa summa.

Ennen Rajatonta ehdin tehdä töitä laulajana ja toimia tv:ssä juontajana ja solistivieraana useissa musiikkiohjelmissa. Omat pitkäsoittolevyni ovat "Mitä tarkoittaa rakas" (1994), "Pala taivasta" (1995), "Hellyys" (1997), "Helsinki Haiku Song Pictures" (2000) ja "Valo" (2006).

Minulle Rajaton on tapa elää. Ryhmä tarjoaa sekä haastetta ja mahdollisuuksia. Olen kiitollinen, että voimme toteuttaa musiikkia omalla tavallamme, tyylistä riippumatta ja olen iloinen jo omiksi muodostuneista lauluistamme ja odotan innolla uusia!