marraskuu, 2020

la28marras18:00Turku (FIN)Rajaton Joulu18:00 Mikaelinkirkko

Tapahtuman tiedot

Rajattoman joulukonsertit ovat vuosien saatossa muodostuneet joulun perinteeksi kymmenille tuhansille suomalaisille. Tänä vuonna tuleekin kuluneeksi tasan 20 vuotta Rajattoman ensimmäisestä joulukonsertista. Varsinkin näin poikkeuksellisena aikana joulutunnelman luominen, joulunaikaan rauhoittuminen ja yhteisen elämyksen tarjoaminen tuntuu erityisen tärkeältä.

Rajaton Joulu 2020 -kiertueella kuullaan yhtyeen rakastetuimpia joululauluja, sekä tuttuun tapaan myös jotakin uutta ja yllätyksellistä, jokaiseen konserttitilaan erikseen räätälöitynä. Yleisö on vuosi vuoden perään todennut Rajattoman joulukonserttien jälkeen: "Nyt saa joulu tulla!”

Tervetuloa konserttiin – joulu on Rajaton!

Liput 43,50€ Lippupisteestä, ks. linkki alla. Konsertin kesto on noin 75 minuuttia, ei väliaikaa. Noudatamme konserteissa AVI:n ohjeistuksia turvaetäisyyksistä ja hygieniasta. Konserttipaikkojen yleisökapasiteetti on rajattu noin kolmasosaan turvavälien takaamiseksi, ja yleisön saapumiseen ja poistumiseen on varattu riittävästi aikaa. Konserttipaikoilla on saatavilla käsidesiä, ja suositamme maskin käyttöä koko tapahtuman ajan. Maskeja on saatavilla myös konserttipaikoilta. Koronaturvallisuusohjeita päivitetään tarvittaessa suositusten mukaan.

AIka

(Lauantai) 18:00

Paikka

Mikaelinkirkko

Puistokatu 16, 20100 Turku

Copyright Rajaton 2022. All rights reserved.
Ostoskorisi
X