Tilaus- ja toimitusehdot

Toimitusaika vaihtelee varastotilanteesta riippuen viikosta kahteen viikkoon.

Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassavoidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla: Nordea, Osuuspankki, Sampo,Tapiola, Aktia, Nooa, Paikallisosuuspankit, Säästöpankit, Handelsbanken, Ålandsbanken sekä luottokortit. Maksaminen tapahtuu Suomen Verkkomaksut Oy:n sivuston kautta. Maksutapana on myös tilisiirto ennakkomaksuna.

Mikäli haluat maksaa Visa-, Visa Electron- tai MasterCard-korteilla, Notajar Music Oy toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Reklamaatioista vastaa Suomen Verkkomaksut Oy.

Suomen Verkkomaksut Oy toimii Visa-, Visa Electron- tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä, ja kauppa syntyy asiakkaan ja Suomen Verkkomaksut Oy:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Suomen Verkkomaksut Oy on myös maksun saaja.

Suomen Verkkomaksut Oy
Ohjelmakaari 10
40500 JYVÄSKYLÄ

puhelin: 0207 181830
y-tunnus: 2122839-7

Verkkopankkimaksamiseenliittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa Suomen Verkkomaksut Oy yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitostenkanssa. Suomen Verkkomaksut Oy ostaa maksusuorituksen ja tilittää sen kauppiaalle. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Postitamme tuotteet, kun maksusuoritus näkyy tilillämme. Emme toimita tuotteita postiennakolla. Maksusuoritukset osoitetaan tilille 12345-67890 Notajar Music Oy, tilausvahvistuksen tietojen mukaisesti. Ulkomaantilaukset IBAN: FI12345-67890 BIC/SWIFT: 1234567890.

Käsittelemme tilauksen kaupan aukioloaikaan, kun maksu on suoritettu. Jos maksuna on tilisiirto ennakkomaksuna, pidämme varausta 5 arkipäivää, minkä jälkeen tilaus raukeaa, jos maksu on suorittamatta.